сряда, 23 август 2017 г.

Официални снимки на Volkswagen T-Roc

Това са официалните снимки на Volkswagen T-Roc, чиято официална премиера ще се състои по време на автосалона във Франкфурт, който отваря врати следващия месец. Очакванията ни за този модел никога не са били големи и ще заеме своето място в гамата на марката без, каквито и да е драми. Предназначен предимно за по-младите клиенти на марката, T-Roc споделя MQB платформата на концерна. При всички положение клиентите ще имат богат избор за персонализиране на своите модели благодарение на богатата цветова гама и двойно оцветяване на купето. Цени не се споменават, но най-вероятно те ще са близки с тези на  Audi Q2. Повече подробности ще бъдат добавени по-късно.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Моторната гама ще започва с 3-цилиндровият, бензинов агрегат с работен обем от 1.0 литра и мощност 115к.с. По-нагоре в гамата ще стои 1.5 литровият, TSI с 150к.с., както и 2.0 литровият, TSI с неговите 190к.с. Дизеловите версии ще са снабдени с 1.6 или 2.0 литровите, TDI мотори на марката с мощност между 115 и 190к.с. Серийно всички версии ще разполагат с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане ще бъде налична и 7-степенната DSG.
Нищо от опциите на моделите в по-горните класове няма да бъде чуждо за T-Roc. Адаптивни амортисьори, панорамен покрив, системата за автоматично паркиране, както и тези за пасивна и адаптивна безопасност ще се предлагат срещу съответно доплащане. Базовата версии се очаква с цена от около 20 000 евро, като продажбите ще започнат от края на тази година. Производството ще се осъществява в Португалия. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар