понеделник, 3 април 2017 г.

Това ли е обновеното Peugeot 308?

Не е тайна, че тази година трябва да бъде представена фейслифт версията на Peugeot 308. Това най-вероятно ще се случи по време на автосалона във Франкфурт, но днес в Интернет пространството се появиха изображения, които ни показват ясно, какви ще са промените в екстериора и интериора на успешният френски хеч модел. 
От това, което виждаме става ясно, че всъщност промените са предимно в предната част на модела. Те обаче не са нови. Реално предната част на модела е идентична с тази на Peugeot 308 Sedan, което се предлага на китайският пазар.Що се отнася до интериора, то там промени не се забелязват. Очакваният I-Cocpit, който направи премиера в Новото Peugeot 3008, няма да намери място в обновената версия на 308. Остава уговорката обаче, че тези изображения не са тиражирани официално от компанията и има вероятност всъщност да не са достоверни. Дали това е така ще разберем в края на лятото.
Нищо ни си съобщава относно моторната гама, но най-вероятно там ще намерим малко повече мощност, а защо не и хибридна или напълно електрическа версия. Потвърдени са и нови трансмисии. Това са: 8-степенната, автоматична скоростна кутия и изцяло нова, 6-степенна, ръчна трансмисия предназначена за бензиновите агрегати. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар