вторник, 4 април 2017 г.

Новото Suzuki Maruti Dzire ще бъде представено през лятото



В Индия, най-популярният седан Suzuki Maruti Dzire ще получи своя наследник до края на това лято. Моделът вече е значително по-атрактивен, като дизайнерите са съумели да интегрират по-успешно багажното отделение и то без да променят дължината спрямо тази на предходният модел. В Индия този фактор е важен, тъй като модели по-дълги от 4 метра се облагат с по-големи данъци. Именно това е причината този модел да бъде на второ място по продажби в страната. 
Новото поколение ще има всички предпоставки да остане лидер в своя клас и да се бори успешно с модели като: Volkswagen AmeoHonda AmazeTata Zest и не на последно място Ford Figo Aspire. За задвижване новото Suzuki Dzire ще разчита на познатите бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.2 и 1.3 литра с мощност съответно от 83 и 74к.с. Серийно, те ще се предлагат с 5-степенна, механична трансмисия, но срещу доплащане ще може да се поръча и автоматична трансмисия. 

Дизайна на новият седан е в стила на новото Suzuki Swift, но трябва да се отбележи, че технически няма много общи неща с хеч модела въпреки новата платформа. Интериора също е различен, като компромиси с качеството не са правени. В по-високите нива на оборудване ще се предлагат два цвята, а мултимедийната система ще бъде налична още от базовото ниво на оборудване, което ще се отрази и на цената. Производството на новото Suzuki Maruti Dzire ще се осъществява както до сега в Индия, но в изцяло нов завод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар