четвъртък, 23 февруари 2017 г.

Skoda Rapid с фейслифт и нов бензинов агрегат

Брони с леко променен дизайн, фарове с LED светлини, променена радиаторна решетка, нови странични огледала, задни LED светлини. Това са детайлите, които ще отличават фейслифт версията на Skoda Rapid, чиито продажби трябва да започнат веднага след официалната премиера на модела, която ще се състои по време на автоизложението в Женева. 
под капака също има известни промени състоящи се главно в наличието на новият, 1.0 литров, 3-цилиндров, турбо, бензинов агрегат предлаган във версии на мощност от 95 и 110к.с. По-големият, 1.4 литров, TSI остава в гамата, както и дизеловите 1.4 и 1.6 литрови агрегати. 
В интериора се наблюдават значителни промени и наличие на по-качествени материали. Нов дизайн на уредите пред водача, както и променената форма на дюзите за въздух са най-видимите промени, но като цяло всеки един детайл е частично или изцяло преработен. Налична вече ще бъде и мултимедия с достъп до Интернет и редица приложения. нивото на безопасност е увеличено, а налични ще бъдат и редица системи за предотвратяване на инциденти.Няма коментари:

Публикуване на коментар