петък, 8 юли 2016 г.

Nissan Pathfinder с фейслифт и по-висока мощност

В средата на жизненият си цикъл, Nissan Pathfinder получава козметични промени и промени в механиката. Промените в дизайна са видими от пръв поглед. новите фарове, радиаторна решетка и броня придават съвсем ново излъчване на японският SUV, който се предлага предимно на пазарите в Северна Америка. В задната част наблюдаваме нови задни светлини и леко променена броня. Новите джанти също имат своята роля за новото излъчване. 
Според информацията под капак също има съществени промени. Настоящият 3.5 литров, V6-цилиндров, бензинов агрегат получава директно впръскване на горивото и увеличена мощност от - 284к.с. Той ще продължава да се предлага с CVT трансмисия задвижваща предните или четирите колела. Въпреки увеличената мощност от фирмата гарантират, че средния разход на гориво е без промяна. Промяна има в окачването, благодарение на което моделът вече може да дърпа прикачен товар от до - 2 800кг., което е най-доброто постижение в класа си. 
В интериора не се наблюдават съществени промени, но според информацията оборудването е станало по-богато, а нивото на безопасност по-високо. Серийно вече ще се предлага система за предотвратяване на удар, активен автопилот и камера за нощно виждане разпознаваща движещи се обекти. Продажбите на обновеният Nissan Pathfinder в САЩ, започват през есента на тази година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар