сряда, 23 март 2016 г.

Mahindra Quanto с нова визия и ново име

В Индия, бе представена официално фейслифт версията на Mahindra Quanto. Промените са толкова значителни, че производителят е решил да предложи модела като нов и под ново име. От сега на татък компактният автомобил ще носи името NuvoSport. Видно е, че предната част на модела е изцяло нова. В задната част обаче промените са едва забележими. 
макар и все още да не разполагаме със снимки на интериора, то според съобщеното става ясно, че там също ще има значителни промени и по-богато оборудвани. За пръв път в този модел място ще намери мултимедийна система с тъчскрийн екран.
Що се отнася до механиката, то под предния капак се очаква да намери място  новата версия на  3-цилиндровия, турбо дизелов агрегат с мощност 85к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия, който вече намира място в Mahindra TUV 300. Въпреки намалената си мощност, моделът ще разполага с по-добри динамични характеристики. Този мотор позволява и вграждането на автоматична трансмисия, която ще се предлага със Стоп/Старт системата, но срещу значително доплащане. 
Продажбите на Mahindra Nuvosport ще започнат от следващия месец, като базовата цена ще стартира от 9 640 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар