вторник, 23 февруари 2016 г.

Alfa Romeo Giulietta с пореден фейслифт

От страх де не бъде развален дизайна на Alfa Romeo Giulietta, италианците едва, едва освежават своя хеч модел, който вече е и единственият представител в сегмента произвеждан в Италия. По време на автосалона в Женева ще бъде представен поредния фейслифт, чиито продажби започват още в началото на април с цена на базовата версия от 22 200 евро. Не се наемаме да кажем дали промените ни харесват или не, но така или иначе те са факт. 
Нова предна броня, променена радиаторна решетка с новото лого, променени странични огледала, нови джанти, цветова гама и променена оптика на фаровете. В общи линии до това се свеждат промените в дизайна на екстериора. За сега не разполагаме със снимки на интериора, но най-вероятно и там промените ще се свеждат до нови материали за тапицериите, променени седалки и най-вероятно нов волан и нова инфотейнмънт система. 
Моторната гама ще включва 1.4 литровият, бензинов агрегат във версии на мощност от 120, 150 и 170к.с., както и 1.7 литровия мотор с мощност 240к.с. Всички са с принудително пълнене на горивото. Дизеловите версии ще разчитат на 1.6 и 2.0 литровите, Multijet агрегати с мощност между 120 и 175к.с. Всички агрегати покриват нормите Евро6. Снимките с висока резолюция ще блъдат добавени към този пост в по-късен етап. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар