неделя, 10 януари 2016 г.

Първа снимка на Lincoln Continental 2017

Буквално часове преди официалната премиера на новия Lincoln Continental, от централата разпространиха първата официална снимка на флагмана. Благодарение на нея можем да видим, че производственият модел няма разлики в дизайна на екстериора спрямо този на концептуалният модел показан в началото на миналата година. Те се свеждат единствено до променената оптика на фаровете, размера на страничните огледала и джантите, както и на дребни аеродинамични елементи в броните и праговете. Относно техническите подробности за съжаление не знаем нищо. Информацията за тях ще стане налична по време на автосалона в Детройт, когато бъде представен модела официално пред публика. Със сигурност обаче един от агрегатите, които ще намират място под предния капак ще бъде новият, 3.0 литров, Ecoboost куплиран с автоматична трансмисия предаваща движението и към четирите колела. Според неназован източник близък до марката, този агрегат няма да се предлага на други модели.
Ясно е, че Continental ще замести модела  MKS, но ценово ще бъде разположен над него. Оборудването ще бъде на по-високо ниво, като именно в този модел марката ще покаже и новата си седалка. Най-новите инфотейнмънт системи и такива за активна и пасивна безопасност, с които Ford разполага ще са налични тук.  Продажбите на Lincoln Continental в САЩ ще започнат в края на тази година, като модел за 2017-та. Още изображения и официалната информация за модела ще бъдат публикуване в последствие, към този пост.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Базовата версия ще се задвижва от 3.7 литров, V6-цилиндров, атмосферен агрегат с мощност 300к.с., куплиран с автоматична трансмисия задвижваща предните колела. По-нагоре в гамата място ще намира 3.0 литровия, би-турбо, V6-цилиндров мотор, който ще се предлага във версии на мощност от 350 и 400к.с. По-мощната модификация серийно ще се предлага със задвижване на четирите колела. Цените в САЩ ще започват от 46 000 долара.





Няма коментари:

Публикуване на коментар