петък, 1 януари 2016 г.

Bentley Bentayga: Най-грозен автомобил за 2015г.

Честита Нова Година! Обявяваме за най-грозен автомобил на 2015 година - Bentley Bentayga. Така решихте Вие, а и нашето мнение не се различава особенно. 
Посетителите на сайта имахте възможност в продължение на 20 дни, да гласувате в анкетата Най-грозен автомобил за 2015г. 36%,  от Вас, дадоха своя глас именно за най-бързият и скъп сериен SUV, към момента. На второ място с 27%,  остана новото издание на Suzuki Baleno, а третото място с по 18%,  си поделиха Toyota Prius и Toyota Mirai. Един от най-евтините седани - Fiat Tipo, не получи нито един глас, но трябва да му се признае, че все пак това е един от най-добре изглеждащите седани  на Fiat, през последните години. 
Пожелаваме си през тази година да виждаме все по-красиви и динамични модели и да няма залитания към китайския пазар. Факт е, че той диктува модната линия на повечето по-големи производители, които се стремят към него, но дали това е правилно. китайците ли трябва да диктуват модата в автомобилостроенето. От кога, те станаха естети?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар