понеделник, 21 декември 2015 г.

Mahindra KUV 100 е най-новият модел на марката

С последните си модели, които изглеждат меко казано - потресаващо, най-големият индийски производител доказва, че покупката на Pininfarina, не е просто така за престиж, а продиктувана от спешна нужда. За това няма да отделяме никакво внимание на дизайна на KUV100, който ще бъде представен официално в средата на януари месец. Този компактен модел смесица между хеч, кросоувър и какво ли още е построен върху изцяло нова платформа, но за щастие няма да се предлага в Европа. 
Под предния капак място ще намират 3-цилиндрови, бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.2 литра и мощност съответно: 82 и 77к.с., куплирани с 5-степенна, механична трансмисия. В по-късен етап марката обмисля и версия с автоматична трансмисия. 
Снимки на интериора все още няма, но там изненади не очакваме и ще бъде близък до този на Mahindra TUV 300. Знае се, че ще предлага място за 6 човека на два реда седалки, а в базовото оборудване ще се предлага само една въздушна възглавница. Цените в Индия ще се доближават до тези на Hyundai Grand I10 X  и Renault Kwid.

Няма коментари:

Публикуване на коментар