вторник, 17 април 2012 г.

Changan с два нови модела в Пекин



Китайската марка Changan започва да представя все по-разнообразни модела. По време на автоизложението в Пекин, фирмата ще представи новия седан с размери 4.9м.-дължина и 1.8м.-ширина, който ще носи името Raeton. Продажбите на модела в Китай ще започнат до края на годината, като за сега той ще се предлага само на вътрешния пазар. за задвижване Raeton ще разчита на 4-цилиндров, бензинов агрегат с работен обем 1.8 литра, който ще се предлага и с принудително пълнене на цилиндрите. Все още не са оповестени техническите параметри на съответните модификации.
Друг интересен модел който ще привлича вниманието на публиката в Пекин е SUV моделът наречен CS35. За него стана ясно пред няколко седмици когато се разбра,
че Changan ще представи кросовър модел в Пекин. Неговите продажби също трябва да започнат до края на тази година, но първоначално той ще се предлага само с 1.6 литровия атмосферен агрегат задвижващ предните колела чрез 5-степенна механична или 6-степенна CVT трансмисия. В по-късен етап се очаква да бъде налична и версия с 1.5 литров турбо мотор с мощност 165к.с. цени за сега не се споменават, но за SUV модела се предполага, че ще стартира от около 80 000 йоана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар