четвъртък, 19 ноември 2020 г.

Renault Kiger Concept прави заявка за компактен кросоувър на марката

 Французите представят концепция на компактен, градски кросоувър насочен предимно към пазарите в Индия и региона. Renault Kiger Concept ни дава представа, какво да очакваме от бъдещият модел, като според говорител на марката дизайнът на серийната версия ще покрива до 80%, този на концептуалният модел. Бъдещият модел на марката е базиран на представеният на скоро Nissan Magnite и ще се присъедини към Renault Triber и Kwid, а в продажба се очаква да бъде наличен от пролетта на следващата година. 


Според информацията Renault Kiger се задвижва от 1.0 литров, 3-цилиндров, бензинов мотор с мощност 72к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия предаваща движението към предните колела. В серийният модел ще бъде налична и турбо версия на този агрегат с мощност 99к.с. и CVT трансмисия. 


Изображения на интериора няма, но според информацията в по-високите нива на оборудване няма да липсват неща като: инфоразвлекателна система, круиз контрол, пълен ел. пакет и редица системи за активна и пасивна безопасност. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар