събота, 8 февруари 2020 г.

Chevrolet Equinox с фейслифт

В средата на своя жизнен цикъл - Chevrolet Equinox, получава плануваните козметични промени. Обновеният модел, бе показан на автосалона в Чикаго, който откри врати тази седмица. Външните промени са видими от пръв поглед, като най-вече се открояват двуредовите светлини в изцяло новата предна част. В задната част дизайнерите са били по-плахи и са обновили единствено светлинните елементи, които вече са с LED технология и бронята. На разположение вече ще бъде и пакета "RS", който придава по-агресивна визия на модела.
Интериора е останал без промяна, но за него налични вече ще бъдат пет различни тапицерии и по-богато оборудване. Още от базовото ниво на обзавеждане обновеният Chevrolet Equinox, разполага със системите за подържане движението в пътната лента и предотвраняване на сблъсък включително и на заден ход, както и сензори за обекти в сляпата зона на водача. Налични за модела ще бъдат още: асистента за паркиране, адаптивния автопилот и вибрираща шофьорска седалка, която предупреждава за опасност от сблъсък. За мултимедийната система нищо не се споменава, но най-вероятно същата е от по-ново поколение и с променен интерфейс. 
Под капака изненади няма. Там място намират познатите турбо,  бензинови агрегати с работен обем от 1.5 и 2.0 литра куплирани с 6 или 9-степенни, автоматични трансмисии. Задвижването на четирите колела се предлага срещу доплащане, но само за по-мощната версия. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар