вторник, 5 март 2019 г.

Екзотични: Puritalia Berlinetta

Днес бутиковата, италианска марка ще представи закритата версия на Puritalia 427, която обаче ще носи името Berlinetta и ще разполага с хибридно задвижване. В предната част място ще намира познатият, V8-цилиндров, 5.0 литров агрегат, а на задната ос място ще намира електромотор. Според информацията общата мощност на купето ще възлиза на 951к.с., но за съжаление към този момент динамичните характеристики не са известни. 
Спортното, хибридно купе построено от въглеводородни сплави ще бъде произведено в серия от 150 бройки, като клиентите ще могат да персонализират своите модели с помощта на специално подготвен дизайнерски екип. Цени не се съобщават. Официалните снимки, както и техническите характеристики за модела ще бъдат добавени по-късно днес към този пост.
+++++++++++++++++++++++++++++++
След официалното изявление на говорител на компанията стана ясно, че общата мощност на бензиновият агрегат и електромотора възлиза на 965к.с., предавани чрез 7-степенна, секвенциална скоростна кутия към задните колела. Ускорението на модела до 100км/ч от място става за 2.7 секунди, а максималната скорост е 335км/ч. Цената - 465 000 евро.




Няма коментари:

Публикуване на коментар