петък, 8 март 2019 г.

Mitsubishi Engelberg Tourer Concept наследник на моделите Outlander и Pajero?

За всички е ясно, че отсъствието на Mitsubishi Pajero и напредналата възраст на Mitsubishi Outlander , въпреки неговото многократно обновяване, не носят позитив и клиентите започват да се отдръпват от SUV моделите на марката. През 2021 година на пазара се очаква да бъде представен наследника на Outlаnder, който трябва да споделя една и съща платформа с новото поколение на Nissan X-Trail, а сега производителят ни предлага концепцията Engelberg Tourer, която има за цел да ни покаже, какво да очакваме от модела и е следващ етап в развитието на концепцията Mitsubishi GT-Phev, представено преди близо три години. 
Размерите са нараснали, а дизайнът е в новия сил на марката което означава, че новият модел може едновременно да замени  Outlander и Pajero. Задвижването на концепцията е поверено на хибридна система с 2.4 литров, бензинов агрегат, който служи за генератор на батериите даващи енергия на двата електромотора позиционирани съответно на предния и задния мост. Когато обаче е необходимо, бензиновият мотор може да задвижва директно предните колела чрез CVT трансмисия. 
Интериора е модерен и близък до този, който ще видим в производственият модел. Инструментален панел с LCD дисплей и инфотайнмънт системата с 12.3-инчов дисплей няма да бъдат чужди за модела, но остава загадка да видим дали управлението на климатичната инсталация ще запази своята дигитализация. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар