петък, 8 март 2019 г.

Changan CS95 с фейслифт и изцяло нов интериор

Представен едва преди година Changan CS95 е подложен на козметични промени се сдобива с изцяло нова предна част. Пълноразмерният SUV модел не оправда очакванията на компанията и освен външните промени моделът се сдобива с изцяло нов, модерен и висококачествен интериор. Серийно за модела ще се предлага цифровия, инструментален панел пред водача с 10.25-инчов дисплей, както и мултимедията с екран от 12.3-инча. Тризоновият климатроник, ел. седалките, активният автопилот и стъкленият покрив също ще се предлагат серийно за модела. 
Под капака промени няма, а и не са необходими, тъй като там място намира новоразработения в Англия, бензинов, турбо агрегат от семейството Blue Core с мощност 233к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните или четирите колела. 
Продажбите на обновеният Changan CS95 ще започнат от пролетта на тази година, като цените ще варират между 25 и 34 000 долара. За сега все още не се съобщава дали моделът ще се експортира, каквито бяха първоначалните намерения на компанията. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар