понеделник, 9 юли 2018 г.

Changan представя CS95 и обновеният CS75

Китайската марка подлага един от най-успешните си модели на козметични промени, които се виждат от пръв поглед. Changan CS75 вече ще разполага с изцяло нова предна част и видими промени по задницата. Нови брони, радиаторна решетка, предни и задни светлини с променен дизайн са детайлите, които открояват външно обновената версия, която ще бъде налична на пазара от края на тази година. 
Промени и то съществени има и в интериора, който всъщност е изцяло нов. Той е станал значително по-стилен, а материалите видимо са с по-добро качество. Всички бутони са заменени от сензорни такива, а централно място е отделено на 10-инчов дисплей за мултимедийната система с гласови команди. В стремежа си производителят да издигне своя продукт едно стъпало нагоре, той предлага куп нови екстри, като например възможността за дистанционно управление на автомобила, което може да бъде от полза в случай, че нямате място да отворите вратите на автомобила за да влезнете в него.
Под капака място ще намира нов, 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 170к.с., куплиран с механична или автоматична трансмисии задвижващи предните колела. Новината обаче е, че именно този модел ще бъде първият Plug-in хибриден модел на компанията. Версията с комбинирано задвижване ще бъде налична на пазара в по-късен етап, а производителят съобщава, че средния разход на гориво ще бъде в рамките на 1.6л/100км.
Успоредно с представянето на обновеният CS75, марката започна продажбите на своя флагман CS95. С дължина от 4.95м. и ширина - 1.93 метра, моделът ще се изправи директно срещу Volkswagen Teramount, чиято цена обаче е значително по-висока.
За задвижване Changan CS95 ще разчита на разработеният в Англия, изцяло нов - 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 233к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела, чрез вискосъединител.
Интериорът е луксозен, като голяма внимание е обърнато на шумоизолацията. Оборудването е богато, като серийно ще се предлагат: активният круиз контрол, множество асистенти за шофиране, мултимедийна система, кожен салон и дори панорамен покрив.
















Няма коментари:

Публикуване на коментар