сряда, 13 септември 2017 г.

BMW I Vision Dinamics Concept представен във Франкфурт

По време на представянето на концепцията BMW Vision Next 100, се заговори усилено, че марката подготвя трети член в семейството на електрифицираните модели под името I5. Във франкфурт, бе представена концепция, която е близко до серийната версия именно на този модел въпреки, че все още не е потвърден официално, а от фирмата твърдят, че той няма нищо общо с очакваният I5. Така или иначе мярката в скоро време няма да има друг избор и ще представи четириврат седан конкурент на Tesla Model 3
Това, което знаем за концептуалният модел е, че неговата автономия е 600км, а ускорението до 100км/ч от място става за под 4 секунди, като максималната скорост която може да постигне е 200км/ч. 
Все още не става ясно, колко от дизайна демонстриран в концепцията ще намери място в производствения модел, но до неговата премиера има достатъчно време и най-вероятно ще бъдат направени значителни корекции. Голяма вероятност обаче има линията на страничните стъкла, която наподобява характерната радиаторна решетка да бъде запазена. Снимки на интериора няма, тъй като явно от марката не са сметнали за необходимо да ни занимават с него. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар