петък, 25 август 2017 г.

Новото Porsche Cayenne с премиера във Франкфурт

Дойде време за подмяната на Porsche Cayenne.днес марката разпространи първите официални снимки на новото поколение, чиято премиера официално ще се състои по време на автосалона във Франкфурт. дизайна като цяло е еволюция на този, които познаваме и не ни изненадва с нищо, но от далеч новият SUV, лесно може да бъде разпознат. За сметка на това обаче интериора на модела е изцяло нов, като главен акцент има огромният дисплей на мултимедийната система разположен на централната конзола. интересно е, че приборите пред водача са останали аналогови, но това явно ще бъде коригирано при фейслифта на модела. 
за сега няма официално изявление относно агрегатите, но там изненади не се очакват. Моторната гама най-вероятно ще бъде същата, като при Porsche Panamera, като ще присъства и хибридна версия. Още информация ще бъде добавена по-късно към този пост.
++++++++++++++++++++++++++++
Първоначално на пазара модела ще бъде достъпен с 6 и 8-цилиндровите, турбо бензинови мотори с работен обем он 2.9, 3.0 и 4.0 литра, чиято мощност е съответно 340, 440 и 550к.с. Трансмисията при всички случаи е 8-степенна, автоматична задвижваща четирите колела, а времето за ускорение от 0 до 100км/ч, варира между 6.2 и 4.1 секунди. Цените започват от 74 900 евро.


Няма коментари:

Публикуване на коментар