понеделник, 25 април 2016 г.

Lexus IS с леки козметични промени в средата на жизненият си цикъл

Късно снощи, японците представиха фейслифт версията на Lexus IS. Външно промените са предимно в предната част, като на очи се набива новата броня и новата форма на предните светлини, които по желание вече могат да бъдат изцяло с LED технология. В задната част промените се свеждат до новата подсветка на задните светлини и леко променена броня. накрайниците на изпускателната система също са с нова форма. 
В интериора промени не се наблюдават, но според съобщението размерът на 7-инчовия дисплей е нараснал на 10.3 инча. Конзолата между предните седалки също е претърпяла леки промени. 
Що се отнася до механиката, то там промени няма. Под предния капак място ще продължават да намират 2.0 литровия, турбо мотор с мощност 241к.с., както и 2.5 и 3.5 литровите V6-цилиндрови агрегати с мощност 255 и 305к.с. Серийно трансмисията е 6-степенна, механична. Хибридната версия ще продължава да присъства в гамата на модела. Сега очакваме да видим, какви ще са промените и в купето - Lexus RC, чиято обновена версия ще бъде представена най-вероятно към края на годината. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар