сряда, 18 ноември 2015 г.

Новото поколение на Buick LaCrosse представено в Лос АнджелисИзцяло новият Buick LaCrosse е предвестник за това, какво да очакваме от второто поколение на Opel Insignia, чиято премиера се очаква през следващата година. Да се върнем обаче на американският модел. Освен, че същият се радва на значително по-динамичен дизайн, той е построен върху изцяло нова платформа благодарение на която е станало възможно олекотяването с близо 100кг. спрямо общото тегло на предходното поколение . Задното окачване също е изцяло ново и е от типа мултилинк с 5 точки на захващане, което идва директно от Mdlibu
. Всъщност двата модела са технически идентични и най-вероятно ще споделят едни и същи агрегати. Очакваме до броени часове да станат ясни повече подробности относно американският седан, който ще се предлага и в Китай.


 ++++++++++++++++++++++++++++++

Първоначално, новият флагман на марката ще се предлага само с атмосферният, 3.6 литров, V6-цилиндров агрегат с мощност 305к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните или четирите колела. В по-късен етап се очакват и агрегати с принудително пълнене на цилиндрите, но те ще станат ясни в последствие. В Китай, обаче моделът ще се предлага с 1.5 и 2.0 литрови турбо мотори с мощност съответно 170 и 261к.с. куплирани с 9-степенна, автоматична трансмисия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар