сряда, 6 юни 2012 г.

Официални снимки на Opel Astra Sedan


 Днес от фирмата разпространиха официалните снимки на Седан версията на Opel Astra. За съжаление обаче все още не можем да видим предната част на модела, тъй като фирмата не е представила официално фейслифт версията на Opel Astra. Не е тайна, че седана е базиран върху представения преди малко повече от година  Buick Verano, но за разлика от него ще се предлага със значително по-богата гама от агрегати. Под предния капак място ще намират 4-ри бензинови агрегата с мощност от 100 до 180к.с. и 3-ри дизелови чиято мощност ще е съответно от 95 до  135к.с., като по-мощните версии ще бъдат оборудвани серийно със Стоп/Старт система. Бензиновите версии с мощност 115 и 140к.с. пък ще могат да бъдат куплирани с 6-степенна автоматична трансмисия по желание на клиента. Окачването е снабдено със системата FlexRide, която автоматично настройва амортисьорите спрямо пътната настилка и маниера на шофиране на водача.

Габаритите на модела са както следва: дължина - 4658мм, широчина - 1814мм и височина 1476мм. Според информацията багажното пространство е 460л., което е с 90 повече от версията с 5 врати. Продажбите на седана ще започнат от есента на тази година, като производството ще се осъществява в Рюселсхайм, а не в Турция, както бе с досегашния модел. Това обаче няма да попречи именно Турция да бъде една от държавите където Opel Astra Sedan ще се продава най-добре.
Този седан и важно развитие за моделната гама на успешната Astra, като с него фирмата ще се опита да подобри още повече продажбите на модела включително и в Западна Европа.  Фирмата не крие и амбициите си да бъде един от лидерите в сегмента на пазара в Русия, а това се доказва и от факта, че официалната премиера на седана пред публика ще бъде по време на автосалона в Москва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар