събота, 2 юни 2012 г.

Mercedes C-class 2014 в заключителна фаза от своето развитие

Наследника на Mercedes C-class е готов и ще бъде представен най-късно до края на следващата година, но продажбите ще започнат най-рано в средата на 2014 година. За това "говорят" и първите шпионски снимки, от които можем да видим в каква насока ще бъде развит новия "компактен" седан на марката. Дизайна ще бъде изцяло подчинен на новата линия на марката, докато интериора ще е смесица между този на Mercedes А-class, B-class, като ще има  и заемки от новият S-class (W222). Кръглите отвори на климатичната инсталация се налагат все повече и повече в моделите на фирмата, а мултимедийната система ще разполага с още по-голям тъчскрийн екран чиито функции ще бъдат увеличени.
Дизайна на купето остава триобемен със ясно изразена и удължена предна част, което ще позволи масата върху двете оси да бъде разпределена оптимално, като по-този начин ще бъде подобрена стабилността и динамичните характеристики на модела. Панорамния покрив ще бъде с увеличени размери, като ще има възможност той да разполага с функцията Magic-Sky
Относно агрегатите все още нищо не е оповестено официално, но при всички случай в някои от модификациите ще бъде налична новата 9-степенна, автоматична трансмисия, като по този начин моделът ще задмине своя пряк конкурент BMW 3-серия. Наличието на хибридна Plug-in версия също се очаква, но най-вероятно тя ще бъде представена в по-късен етап. 
Ние ще продължаваме с интерес да следим развитието на модела, както и смяната на камуфлажните елементи, които ще бъдат
 премахвани във всеки следващ етап от тестовете на модела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар