четвъртък, 19 септември 2024 г.

Geely Tugella ще се предлага в Русия под името Knewstar 001

 

Представеният през 2019 година купеобразен SUV - Geely Xingue / Tugella, не можа да предизвика интерес на местния пазар и марката бе принудена да го свали от своето портфолио  за пазарите в Китай. Въпреки това моделът остана в производство като се предлага на някои пазари в Латинска Америка, Малайзия и Русия. Поради наложените рестрикции обаче, руският пазар за този модел стана табу, но сега китайците намират задна врата към него и благодарение на новосъздадената марка Knewstar ще го предлагат отново. Този ход не е непознат за Geely, тъй като само преди няколко месеца марката направи нещо подобно с произвежданите в Беларус модели, които там се предлагат оп марката Belgee

Knewstar 001 е чисто и просто продукт на ребадж инженеринга, но въпреки това разполага с малко по-различна предна част. Новата радиаторна решетка и промененият дизайн на предната броня, както и преработената задна броня, придават съвсем различна визия на модела. По отношение на интериора, то там разликите се свеждат единствено до наличието на новата емблема на D-образният мултифункционален волан. Оборудването също е без промяна.

Под капака на Knewstar 001 място намира - 2.0 литровия, турбо бензинов агрегат във версия на мощност от 200 или 238 к.с., куплиран серийно с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща и четирите колела. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар