петък, 19 януари 2024 г.

Обновената Honda Civic ще бъде показана първо в САЩ

 Японците разпространиха първото изображение на обновената Honda Civic, която в САЩ трябва да бъде представен официално до броени дни. На снимката е показана хибридната седан версия на модела, чиято стилистика ще бъде пренесена в цялата моделна гама на Civic. Най-вероятно новата броня и радиаторна решетка ще намерят място и в обновените версии на Civic предлагани в останалата част на света, които трябва да бъдат представени през лятото на тази година.

В САЩ, Honda Civic ще се предлага с 2.0 литровия, бензинов мотор с мощност 158к.с., както и с 1.5 литровият, турбо мотор с неговите 180к.с. Атмосферният 2.0 литров агрегат ще бъде основата на обновената хибридната версия на модела, чиито дял в САЩ се очаква да бъде поне 40%, от общите продажби на модела. съобщава се още, че хибридният модел ще разполага с по-динамични настройки и подобрени реакции. 
 

Информация относно промени в интериора за сега липсва, но се надяваме в най-скоро време да научим останалите подробности за модела, които своевременно ще бъдат добавени към този пост. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар