събота, 15 юли 2023 г.

Buick Regal отново с фейслифт

 Произвежданият и продаван в Китай седан Buick Regal, продължава да бъде актуализиран и сега получава нов фейслифт което означава, че китайците нямат намерение да се отказват от пълноразмерният седан. Тъй като за сега марката не подготвя електрическа алтернатива на модела, той получава значителни актуализации, но за съжаление само външно. Предната част е изцяло нова въпреки непроменените LED фарове, но голямата радиаторна решетка и новият дизайн на бронята веднага открояват обновеният модел. В задната част разликите се наблюдават единствено в леко промененият дизайн на боранята.

Интериорът остава без промяна, което е нетипично за обновен модел предлаган в Китай, но явно американците са решили да не влагат значителни средства в обновяването на модела. 

Под капака ще продължава да намира място само 4-цилиндровият, 2.0 литров турбо бензинов мотор с мощност 237 к.с., който има функцията за изключване на 2 от цилиндрите при работа на място. Той е куплиран серийно с 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща само предните колела. По-малкият 4-цилиндров,  1.5 литров мотор с мощност 170 к.с., също остава в гамата на модела.


Няма коментари:

Публикуване на коментар