петък, 17 април 2020 г.

Фейслифт версията на Buick Regal, без V6-цилиндров мотор

Американският събрат на Opel Insignia в лицето на Buick Regal, получава плануван фейслифт. както знаем Opel, вече не е собственост на GM, но въпреки това двата модела се развиват успоредно. Погледнат от вън, американският вариант все повече се доближава до европейският му еквивалент и получава изцяло нови предни матрични, LED светлини взети директно от Insignia. Броните са с нов дизайн поне за версията GS, както и радиаторната решетка. В задната част промените се свеждат предимно до новите брони с правоъгълни накрайници на изпускателната система. 
Под капака на обновеният Buick Regal, място намира нов - 2.0 литров, турбо бензинов мотор, чиято мощност обаче е 237к.с. и възможност за изключване на два от цилиндрите при нужда. Производителят гарантира, че динамичните характеристики на версията оборудвана с този агрегат са същите, но средния разход на гориво е намален с 11%.  Серийно, 2.0 литровият агрегат ще се предлага с новата 9-степенна, автоматична трансмисия. Новост за модела е 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 170к.с. Нищо не се съобщава за V6-цилиндровия агрегат, който явно ще отпадне от моторната гама. 
В интериора, също се наблюдават разлики спрямо предходната версия. Пред водача място намира комбиниран инструментален панел с 7-инчов дисплей за важната информация към водача, а мултимедийната система е от нова поколение. Впечатление прави, че при моделите оборудвани с 9-степенната трансмисия, скоростният лост е отстъпил място на конзола оборудвана с бутони. Съобщава се още, че огледалото за обратно виждане е заменено от LCD дисплей с образ от камерата за задно виждане. Цените на обновеният Regal ще стартират от 24 400 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар