сряда, 4 декември 2019 г.

Обновената Opel Insignia ще бъде представена през януари месец в Брюксел

Немската марка, която вече е собственост на PSA, публикува снимки на планираната обновена версия на Opel Insignia, която ще бъде показана пред публика следващия месец. Външните промени се виждат от пръв поглед и обхващат предимно предната част на автомобила, която е изцяло нова. Впечатление правят новата радиаторна решетка, променената форма на предните светлини и новия дизайн на бронята. В задната част наблюдаваме нов дизайн на накрайниците на изпускателната система, които най-вероятно са бутафорни. Според производителят, обновената Insignia, прилича повече на купе и ще привлече по-млади клиенти. 
За съжаление все още не разполагаме със снимки на интериора, най-вероятно промените в него ще са свързани предимно с внедряването на нови технологии и евентуално променен дизайн на инструменталния панел пред водача. 
От гледна точка на механиката, също не се съобщават нищо. Няма да е изненада обаче, ако PSA реши да замени Ecotec агрегатите със свои, както стана при Opel Astra. Всичко това ще стане ясно след официалното представяне на модела, чиито продажби ще започнат от пролетта на следващата година.
++++++++++++++++++++++++++++
В интериора промените са свързани до наличието на нова инфотайнмънт система и нов дизайн на инструменталния панел пред водача. На лице е и по-богато оборудване, което включва неща като: възможност за безжично зареждане на телефони, система за предотвратяване на сблъсък, адаптивен автопилот, асистент за паркиране, сензор за разпознаване на пътни знаци и др.
Под капака място ще намират бензиновите 1.4 и 2.0 литрови мотори с мощност между 145 и 230к.с., както и 1.5 литров, турбо дизел с мощност 122к.с. За някои от версиите пък ще бъде налична и новата 9-степенна, автоматична трансмисия. Останалите трансмисии са 6-степенната, механична, 8-степенната, автоматична и CVT, която ще бъде налична само за бензиновият - 1.4 линтров мотор. Дизеловият 2.0 литров мотор също ще присъства в гамата на модела с мощност от 174к.с.


Няма коментари:

Публикуване на коментар