сряда, 8 март 2023 г.

Great Wall Haval P04 материализира грандоманията на китайците

 Грандоманията на китайците явно не спира, до удължените версии на популярни седани и SUV модели. Тенденцията за XXL превозните средства се засилва и сега Great Wall, представя SUV базиран на късата версия на пикапа Great Wall King Kong, чието първо официално изображение ни дава ясен поглед на неговият дизайн. Видимо дизайна е леко променен, но въпреки това не може да скрие произхода на триредовият SUV. 

Продажбите на Haval P04 ще започнат веднага след официалната премиера на модела, която ще се състой през април месец. Източници близки до компанията споделят, че има голяма вероятност моделът да се предлага като Haval Н5 което ще рече, че  реално ще се превърне в пряк наследник на популярният в близкото минало Great Wall Haval H5

Снимки на интериора, както и информация относно задвижването ще станат ясни в по-късен етап и веднага щом станат налични ще бъдат добавени към този пост. Спекулации сочат, че под капака място ще намират 2.0 литрови турбо бензинови мотори с мощност 197 и 230 к.с., куплирани с 6 или 8-степенни, автоматични трансмисии. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар