понеделник, 13 юни 2022 г.

Proton X70 с леки козметични промени и нов агрегат от Volvo

 В Малайзиа, клонингът на китайският Geely Boyue в лицето на Proton X70 е подложен на леки козметични промени. Освен тях моделът предлаган в Малайзия, получава и новите бензинови агрегати с които е оборудван и Boyue. 

Това са 3-цилиндровият, 1.5 литров, турбо мотор с директно впръскване на горивото и мощност от 177 к.с. който намира място и в моделите на Volvo. Наличният и в момента 1.8 литров, 4-цилиндров, турбо мотор остава в гамата, но с леки модификации. И за двата агрегата е налична единствено новата 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. Новият 3-цилиндров мотор се предлага опционално за пръв път и със задвижване на четирите колела. 

В интериора също има какво ново да се види. пред водача място намира 7-инчов инструментален панел, а новата мултимедийна система с гласово командване е оборудвана с 8-инчов, тъчскрийн екран. Воланът с електрически усилвател е с нов дизайн. Оборудването е станало по-богато, като за модела вече са налични и неща като: ел. седалки с обдухване, набор от камери с обзор 360 градуса, ел. задна врата с жестов контрол и др. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар