петък, 11 март 2022 г.

Acura Integra представена официално в САЩ

 Няклко месеца след като видяхме предпроизводствената версия на Acura Integra, а сега марката представя и производствената версия на модела, чиито продажби ще започнат от тази пролет. Дизайна на производственият модел не се отличава от този на предпроизводствената версия, но сега вече разполагаме със снимки на интериора и официална информация за това, какво се случва под предния капак. 

Според информацията Acura Integra ще се задвижва от 4-цилиндровият мотор от китайската Honda Integra с работен обем от 1.5 литра, чиято мощност тук обаче достига до 200 к.с. Той е куплиран серийно с CVT трансмисия и диференциал с ограничено приплъзване. Клиентите които искат механична трансмисия с 6 предавки ще трябва да се насочат към версията A-Spec, чието окачване е оборудвано серийно с адаптивни амортисьори. 

За радост луксозното подразделение на Honda е поработило и върху интериора, който се различава значително от този на Honda Civic. Качеството на материалите е високо, а оборудването по-богато. Серино Acura Integra ще се предлага с 10.2-инчов, цифров инструментален панел пред водача и мултимедия с 7 или 9-инчов тъчскрийн екран. Амбиентното осветление, кожените ел. седалки, безключовият достъп и старт на модела и стъкленият люк на тавана са в серийното оборудване на модела заедно с редица системи и асистенти подпомагащи шофирането. Клиентите ще трябва да доплащат за  панорамния покрив, хедъп дисплея и озвучителната система с 16 високоговорителя от ELS Studio 3D. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар