събота, 13 ноември 2021 г.

Ще успее ле Acura Integra да оправдае името си?

 Не може да се отрече, че Acura предлага много добри автомобили, но има и такива които по една или друга причина не са достатъчно оценени. През далечната вече 2009 година, марката представи купеобразният SUV - Acura ZDX, който изпревари времето си и не бе приет радушно от клиентите. Сега е на ход отново да направи подобна стъпка, но в обратна посока със спортния фастбак Acura Integra, който бе показан късно снощи, като предпроизводствена версия на модела, който трябва да бъде наличен на пазара от средата на следващата година. Проблема не е, че моделът няма да бъде добър. Проблемът е, че феновете на марката вече очакват от нея, да има собствена поглед върху своето бъдеще, а не да продължава да предлага преработени версии на Honda в случая на Honda Integra, която бе представена в Китай, преди два месеца. 


Все пак предложението на японците ще има своите силни страни. Една от тях е цената, която според информацията ще стартира от 30 000 долара, което означава, че реално Acura Integra ще замени  Acura ILX, която така и не успя да намери своите почитатели на пазара в САЩ, където и ще се произвежда. Остава да видим дали името "Integra", което марката извади от прашния цилиндър и поема солидна отговорност ще успее да привлече подобаващо внимание от страна на младите клиенти на марката. 


Производителят все още не съобщава подробности относно механиката, нито публикува снимки на интериора, но най-вероятно под капака място ще намира познатият - 1.5 литров, турбо бензинов мотор във версия на мощност от 203 к.с., куплиран с 6-степенна, механична скоростна кутия или CVT по желание предаващи движението към предните колела, чрез диференциал с ограничено приплъзване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар