сряда, 5 септември 2018 г.

Acura ILX с обстоен фейслифт

Предлаганата от 2012 година Acura ILX е вече в края на жизненият си цикъл, но вместо да бъде подновена компанията предлага обстоен фейслифт на модела, който ще бъде наличен от октомври месец. Това е втората модернизация на седана базиран на предходното поколение на Honda Civic, но този път фирмата не е пестила средства и вложила значителни ресурси, което ще рече, че същият ще бъде наличен на пазара поне още 3-4 години.
Външно промените се виждат от пръв поглед. предната част е изцяло нова, като дизайна е съобразен с новия стил на марката. В задната част също има значителни промени, които открояват модела. 
Що се отнася до механиката обаче, там всичко е познато. Под капака място продължава да намира 2.4 литровия, 4-цилиндров, бензинов агрегат с мощност 204к.с., куплиран серийно с 8-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към предните колела. Все пак са добавени няколко нови асистента и системи за безопасност. В интериора не се наблюдават разлики, но дизайна на седалките е нов, както и материалите за тапицерията. нова е и мултимедийната система. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар