петък, 29 януари 2021 г.

Ford Equator наличен на пазара в Китай от март месец

 За този модел на марката разбрахме още преди няколко месеца, но едва тази седмица станаха налични изображения на производственият модел, чиято официална премиера ще се състои по време на предстоящия автосалон в Китай, а продажбите трябва да започнат в през март месец. Ясно е, че Ford Equator ще се произвежда и продава в Китай. Построен върху платформата на Ford Edge, триредовият модел ще бъде позициониран между своя донор и Ford Explorer


За задвижване новият модел ще разчита на познатият - 2.0 литров, турбо бензинов мотор във версия на мощност от 224к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. Версия 4х4, най-вероятно ще бъде налична, но в по-късен етап. 


Интериорът е модерен и луксозен, а оборудването изключително богато. Ford Equator ще се предлага във версии с 6 и 7 места, като мястото за всички пасажери е предостатъчно. Пред водача се наблюдава модерна обстановка с два сдвоени дисплея с общ диагонал от 21-инча за инструменталният панел пред водача и инфотайнмънт системата, чрез която се управляват и функциите на тризоновата климатичната инсталация. Седалките са изключително удобни, като при най-скъпото ниво на оборудване със самостоятелни две кресла на втория ред седалки, предните и задните такива са оборудвани с масажна и охлаждаща функции. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар