сряда, 4 ноември 2020 г.

Renault Scenic с леки козметични промени

 Французите, тази година явно са във фаза на обновяване на своите модели и сега на ред идва да бъде представен и обновеният Renault Scenic. Представеният през 2016 година MPV модел, претърпява планирани козметични промени. За съжаление този модел не се радва на голяма популярност и неговото бъдеще не е съвсем ясно. Недооценен, но практичен и с привлекателен дизайн моделното семейство предлага всичко необходимо за семейните клиенти.

 

Външните промени са малки и обхващат предимно леко промененият дизайн на предната броня, радиаторната решетка и нова оптика на предните светлини. Задната част остава без промяна. Налични за обновеният модел ще бъдат и новите 20-цолови джанти, които придават по-солиден вид. За интериора се съобщава, че са вложени по-качествени материали, а мултимедийната система е от ново поколение с 8.7-инчов, вертикален дисплей. 


Относно механиката не се съобщава нищо, но има голяма вероятност и тук да видим хибридното задвижване, което намира място в Обновеният Renault Megane. Познатите агрегати явно остават в гамата на. Както до сега моделът ще се предлага и във версията с удължено междуосие и място за 7 човека наречена Grand Scenic.


Няма коментари:

Публикуване на коментар