четвъртък, 2 юли 2020 г.

Suzuki Across ще е най-скъпият модел на марката

Китайската версия на Toyota RAV4, позната като Toyota Wildlander, става основа за новия SUV модел на Suzuki, чието име е Across. За целта дизайна на предната част е леко променен, а задницата е идентична с моделите с тази на RAV4. В интериора промени няма освен в емблемите на волана. 
Към момента марката е разпространила информация само за хибридната версия на модела, която ще разполага с познатата технология с 2.5 литров, бензинов мотор куплиран с електромотор. Трансмисията е CVT, а задвижването на задните колела в режим 4х4 става, чрез допълнителен електромотор монтиран на задния мост с мощност 54к.с. пиковата мощност на всички агрегати възлиза на 306к.с. Батерията която се грижи за чисто електрическият режим на модела е с капацитет - 18л1кВтч., достатъчна да предложи движение без помощта на ДВГ в рамките до 75км. 
Suzuki Across ще се произвежда в Япония, а в Европа моделът се бъде наличен от есента на тази година. Цени не се споменават, но при всички случаи, това ще е най-скъпият модел в гамата на марката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар