сряда, 27 ноември 2019 г.

Китайската версия на Toyota RAV4 ще носи името Wildlander

Новото поколение на Toyota RAV4, от следващата година в Китай ще се предлага под името Wildlander. За целта дизайнът е леко променен и съобразен с вкусовете на местните потребители. Разликите с модела, който познаваме са предимно в предната част, чиято линия е станала по-смекчена, а дизайна на новите брони е довел до увеличаване на дължината с близо 6см. 
Интериора е идентичен с този на RAV4, но тук място намира по-голям дисплей за мултимедийната система с размер от 10-инча, LCD огледало за обратно виждане и предни седалки с вентилация. 
Под капака на Toyota Wildlander, място намират два бензинови агрегата с работен обем от 2.0 и 2.5 литра, като последният е куплиран с хибридна технология. Мощността на версиите е съответно 171 и 218к.с., като при всички случаи трансмисията е CVT, предаваща движението към предните колела. За хибридната версия, като опция се предвижда и система 4х4 с отделен електромотор позициониран на задния мост. 
Продажбите на Toyota Wildland, започват в края на тази година с цени от около 25 000 долара за базовият модел. Производството ще се осъществява в Китай, а в пж-късен етап моделът ще се произвежда и от GAC, под името Wilanda. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар