сряда, 27 ноември 2019 г.

Първата изцяло собствена платформа на марката дебютира с Dongfeng Venucia Star

По време а автосалона в Китай, Dongfeng представи нов кросоувър под името Star. Той ще се предлага с емблемите на Venucia и е първият модел на марката базиран върху изцяло собствената платформа, която в бъдеще ще стане основа за повечето от нейните модели. Платформата е предназначена за 4-цилиндрови, напречно разположени двигатели и позволява вграждане на хибридни технологии и система за задвижване на четирите колела. 
Към момента няма официална информация относно задвижването и механиката, но се знае, че Venucia Star разполага с лека хибридна технология с 1.5 литров, бензинов, турбо мотор с мощност 190к.с. 
Интериора е високотехнологичен с качествени материали и богато оборудване. Пред водача място намира вече задължитения за китайските модели - цифров инструментален панел в случая с 1.5-инчов дисплей и инфотайнмънт система с вертикално разположен 15.6-инчов дисплей, чрез който ще се управляват всички функции в автомобила. Цени все още не се споменават, а продажбите намодела в Китай, трябва да стартират отпървототримесечие на следващата година. Експорт не се предвижда. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар