неделя, 4 август 2019 г.

В Китай започват продажбите на Lynk&Co 03+

Китайците представят "гореща" версия на седана Lynk&Co 03, която има за цел да засили интереса на младите клиенти на марката към този модел. За целта дизайна е променен и са добавени аеродинамични панели и заден спойлер изработени от въглеродни сплави. Двуцветното оцветяване също допринася за собственото излъчване на модела, чиито коефициент на въздушно съпротивление е сведен до - 0.27. 
От гледна точка на механиката също има какво да се каже. Под капака място намира 2.0 литровия, турбо бензинов мотор с мощност от 254к.с., който идва директно от Volvo S60, заедно с 8-степенната, автоматична трансмисия и задвижването на четирите колела. Настройките на окачването са променени, Според оскъдната информация представена от производителя, ускорението на Lynk&Co 03+, от 0 до 100км/ч става за 5.9 секунди, а спирачния път от 100км/ч до покой е точно 34 метра. 
В интериора промени не се наблюдават макар, че обстановката е по-спортна и кожата Алкантара, не е пестена. Цифровият инструментален панел пред водача е с нови графики, а предните седалки са с изцяло нов дизайн. Цените на тази версия все още не са обявени, но най-вероятно същата няма да се предлага в Китай, за по-малко от 200 000 юана(28 000 евро), което е  двойно повече от цената на базовата версия на модела.  При евентуално търсене от страна на клиентите, марката е готова да представи и още по-агресивна модификация с мощност от около 350к.с., както и подобни версии на Lynk&Co 01 и Lynk & Co 02

Няма коментари:

Публикуване на коментар