петък, 26 май 2017 г.

BMW 8-series ще бъде показан в Италия, като концепция

Вече официално можете да забравите за BMW 6-та серия Coupe, особено след като производството на модификацията с две врати, бе спряно в началото на този месец. Гответе се за възраждането на BMW 8-ма серия. След броени дни марката ще представи своето бъдещо купе под формата на концепция, а серийният модел трябва да очакваме най-късно през следващата година, когато най-вероятно ще бъде представено по време на автосалона в Женева. 
Това което ни показва концепцията, ни дава ясно да разберем, че новото четириместно купе на марката е пораснало значително и изпраща модела един клас по-нагоре. Това естествено става ясно и от обозначението на модела, а и от факта, че за основа е взета платформата на BMW 7-серия, която знаем е идентична и с тази на BMW 5-series (G30). Дизайна е значително по-динамичен от този, който видяхме в BMW Gran Coupe V12 Lusso pininfarina Concept, а интериора поема съвсем нова посока за марката, като може да се определи, като минимилистичен. Колко обаче от него ще видим в серийният модел за сега можем само да гадаем. 
За сега е рано да се говори за механиката и агрегатите, но трябва да се съобразим с факта, че в края на миналата година марката патентова обозначенията: 825, 830, 835, 845, 850, М850 и М8. Новата 8-ма серия ще се предлага, като купи и кабриолет. Версия с четири врати също ще има, но нейното име все още не е определено. Задвижването на четирите колела със сигурност ще присъства, а не споделени източници близки до марката дори споменават за наличието на V12-цилиндров, би-турбо агрегат. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар