четвъртък, 18 април 2024 г.

Това е европейската версия на Citroen C3 Aircross

 

Преди броени минути френската марка представи европейската версия на Citroen C3 Aircross, чиито продажби трябва да започнат в края на тази година. Видимо европейската версия е идентична с тази която се предлага на развиващите се пазари, но донякъде е успокоително, че все пак дизайнерите са си направили труда да придадат малко по-стилен вид на триредовият кросоувър. Реално стилистиката е идентична с тази на Citroen C3 и тава няма как да е по друг начин, тъй като двата модела принадлежат към едно и също семейство. 

Не е тайна, че френският модел е и близък роднина с новата Opel Frontera и въпреки, че производителят все още не е разпространил официална информация за модела, то можем да смятаме, че под капака на Citroen C3 Aircross място ще намира познатият 3-цилиндров, турбо бензинов мотор с мощност 136 к.с., както и неговата версия с 48-волтова хибридна система. разбира се ще се предлага и EV версия, за която също няма никаква информация.

Снимки на интериора все още липсват, но най-вероятно тай няма да се различава особено от този на С3.  От съобщението става ясно, че третият ред седалки ще бъде наличен за модела само срещу доплащане. Повече информация, както и снимки на интериора се надяваме да станат достъпни съвсем скоро, след което веднага ще бъдат добавени към този пост. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар