четвъртък, 11 август 2022 г.

GMC Canyon 2024 представен официално в САЩ

След представянето на второто поколение Chevrolet Colorado, сега идва ред да видим и неговият братовчед - GMC Canyon. Както знаем, двата модела споделят една и съща механика, но моделът на GMC се характеризира с различен дизайн и по-богато оборудване предлагано в серийното обзавеждане. Новото поколение на GMC Canyon, респектира с груб дизайн.

Интериора също е нов макар инструментариума с 8-инчов панел и 11.3-инчовата мултимедия да идват директно от модела на Chevrolet. Наличието на висококачествени материали и различният дизайн на таблото придават собствена и уникална идентичност. Налични за модела са лазерно гравирана дървена облицовка, 6.3-инчов - HUD дисплей, предни седалки с вентилация и пакет за подпомагане на шофирането включващ и системата за автоматично превключване на светлините, както и активен асистент за поддържане движението в пътната лента. Офроуд версията - AT4X се предлага с 33-инчови колела, окачване Multimatic DSSV и добавен режим за управление наречен - Baja. 

Под капака на GMC Canyon място ще намира познатият - 2.7 литров, 4-цилиндров, турбо мотор във версия на мощност от 314 к.с. При всички случаи, той е свързан с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните или четирите колела в зависимост от версията. версиите AT4, AT4X и Denali получават серийно и диференциал с ограничено приплъзване. 

Продажбите на новият GMC Canyon ще стартират от началото на следващата година, като модел за 2024 година с цени от около 40 000 долара. В момента се приемат поръчки само за офроуд модификацията - AT4X Edition 1, за която производителят иска минимум 63 350 долара. 







Няма коментари:

Публикуване на коментар