четвъртък, 11 август 2022 г.

Geely Jiaji L с нов дизайн и добавени 12см., към общата дължина

Представен преди четири години, първият MPV модел на марката - Geely Jiaji, получава удължена версия, характеризираща се с промени в дизайна на предната и задната част, които ще бъдат налични и нормалната версия. Въпреки, че междуосието остава без промяна, общата дължина на модела е увеличена с 12 см., което увеличава багажното пространство. 

Интериорът също е значително преработен с нов 10.2-инчов, цифров инструментален панел пред водача, нов дизайн на горната част на основният панел на таблото и нова мултимедия с онлайн свързаност и 12.3-инчов екран. Централната конзола между предните седалки също е с изцяло нов дизайн с плаващ подлакътник, нов дизайн на скоростният лост и четири поставки за чаши. Моделът ще продължава да се предлага във версии с 6 и 7 места. 

Под капака на Geely Jiaji L, място намира нов - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 181 к.с., куплиран серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. За сега не се споменава дали този мотор ще бъде наличен за базовият модел, който е наличен и с лека хибридна система и дали такава ще се предлага за новият агрегат. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар