четвъртък, 17 март 2016 г.

Toyota GT86 с фейслифт

В средата на своя жизнен цикъл, Toyota GT86 получава козметични промени и 5к.с. повече. Дизайнерите са успели да предадат по-агресивен вид на компактното купе със задно предаване. Броните са нови и осигуряват по-добра аеродинамика. Предните и задните светлини не са променени, но са с нова оптика и LED технология. като краен акцент можем да приемем и антената, която вече е от типа - перка на акула. 
Под предния капак място продължава да намира 2.0 литровия, 4-цилиндров, боксер чиято мощност е вече 205к.с. От фирмата споменават, че са променили предавателните числа на трансмисията, благодарение на което купето е станало по-реновирано, но не е загубило  своя темпераментен характер. Добра новина е възможността за оборудване с двудискова, автоматична трансмисия с възможност за ръчна смяна на предавките от лостчета на волана. В интериора по принцип промени няма. На лице е нова инфотейнмънт система и нов мултифункционален волан.
За съжаление нищо не се споменава за открита версия на модела, която бе показана като концепция под името Toyota FT 86 Open. В най-скоро време ще видим и обновеното Subaru BRZ. Няма да видим обаче Scion FR-S, тъй като Toyota взе своето решение и от тази година закрива марката Scion. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар