понеделник, 10 юни 2024 г.

Руският Ambertuck Work е базиран на първото поколение JMC Vigus

 

Руският производител Kalilingrad Avtomotor, обяви първият си модел от новосъздадената марка за търговски превозни средства - Ambertruck, който ще носи името Work. Той е базиран на последната версия от първото поколение на китайският JMC Viqus, което бе представено през 2012 година. Руският модел се различава от своят донор единствено по емблемите и ще се предлага само в една конфигурация с двойна кабина и 4 врати. 

С дължина от 5.34 метра Ambertruck Work ще предлага товароносимост от 872 кг., като е обявеното общо тегло е - 2820 кг. За задвижване моделът разчита на 2.5 литров, 4-цилиндров турбо дизел с мощност 128 к.с., куплиран с 5-степенна, механична скоростна кутия предаваща движението към задните колела или четирите колела допълнено с редуктор и заключване на задният диференциал. 

Интериорът е модерен за този тип превозни средства и е оборудван с 10-инчова медийна система, мултифункционален волан, климатик, ел. пакет, задни сензори за паркиране, салон от изкуствена кожа, ESP и две въздушни възглавници. Ambertruck Work ще бъде наличен на руския пазар от това лято с цени 2.9 млн. рубли. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар