четвъртък, 18 януари 2024 г.

Hyundai Bayon с плануван фейслифт

 Представен преди три години, корейският кросоувър Hyundai Bayon получава своята планувана фейслифт версия. Промените в дизайна на екстериора са трудно различими, но при по-внимателно вглеждане се забелязва новия дизайн на бронята, радиаторната решетка и наличието свързваща LED лента между DRL светлините. Наличните лети джанти за модела също са с нов дизайн, а задната броня е с леки корекции и нов дизайн на светлините за заден ход. 

В интериора промени няма, но инфо-развлекателната системата вече се предлага серийно с по-големият 10.2-инчов дисплей. Цифровият инструментален панел пред водача е със същите размери, но с променена графика. Най-вероятно и базовото оборудване ще бъде увеличено с някои допълнителни асистенти подпомагащи шофирането, но това все още не е потвърдено официално. 

Производителят не съобщава за промени по капака на обновеният Bayon което означава, че там място ще продължава да намира 3-цилиндровият, турбо бензинов мотор с работен обем от 1.0 литра във версия на мощност от 100 или 118 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия или опционална 7-степенна - DCТ, като при всички случаи задвижващи са само предните колела.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар