четвъртък, 7 декември 2023 г.

Chery Discovery 06 насочен към градската среда и младите клиенти на марката

 Китайският производител представи по-смекчена версия на своят лек офроудър Chery TJ-1, който е наличен и с имената TanSuo 06 и Jaecоo 07. Видимо Chery Discovery 06 е насочен към потребителите които нямат намерения да излизат от асфалтираните пътища, но ако това се налиже няма да останат неприятно изненадани благодарение на запазеният клиренс. Дизайна на екстериора е съобразен с това и моделът разполага с леко променена визия с по-елегантен дизайн, като страничните колони серийно са боядисани с черен пиано лак. 

Интериорът е идентичен с този на останалите версии, но с налични по-качествени материали и оборудване съобразено с по-комфортната атмосфера. Оформлението остава с два отделни дисплея, но този за инфо-развлекателната система е с намалени до 13.8-инча размер. 

За задвижване Discovery 06  ще разчита на 1.6 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 197 к.с., куплиран серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към предните или четирите колела в зависимост от версията. Цените на новият модел в Китай ще стартират от 119 000 юана. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар