сряда, 25 октомври 2023 г.

Subaru Sport Mobility Concept предлага възможност за всестранна употреба

 Концепцията за електрическо задвижвано спортно купе Subaru Sport Mobility, комбинира дизайн с меки и остри линии и пропорции близки до тези на Subaru BRZ. Въпреки, че концептуалният модел е далеч от серийно производство, много от похватите демонстрирани в дизайна на екстериора ще бъдат пренесени в бъдещите електрически модели на марката. Най-голям шанс за това имат аеродинамично оптимизираните джанти.

От краткото съобщение за модела става ясно, че концепцията ще предлага възможност за удоволствие от шофирането както на писта, така и извън пътя и предоставя възможност за изгледи през свободното време. Това най-вероятно означава, че моделът разполага със задвижване на четирите колела и възможност за реглаж на клиренса. 

Интериорът не е разкрит, но се споменава за ниска позиция на водача, както и отлична видимост което е непозната комбинация за серийните модели. Производителят най-вероятно визира огромната стъклена площ и тънките А-колони, както и безрамковите врати. Информацията за задвижването не е разпространена. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар