вторник, 24 октомври 2023 г.

Фейслифт за Peugeot Partner / Rifter

Обновен дизайн, по-голяма безопасност, повече практичност и по-голямо удоволствие от шофирането. Това са основните неща върху която френската марка се е съсрeдоточила по време на обновяването на свят търговски модел  Peugeot Partner / Rifter. Погледнат от вън обновеният модел веднага се разпознава със своята нова предна част, чиито фарове и решетка са с нов дизайн. Обновената версия ще се предлага само в четири екстериорни цвята, а предните светлини опционално могат да бъдат оборудвани с FULL LED технология. 

За съжаление към момента не разполагаме със снимки на интериора, но става ясно, че той също получава известни промени свързани с по-високото качество на материалите и по-добро оборудване. Воланът е с нов дизайн, а мултимедийната система се предлага с нов 10.3-инчов екран с висока разделителна способност. съобщава се и за нова, по-издръжлива  текстилна материя за седалките. Опционално за модела е налична и подложка за безжично зареждане на телефони, както и системата за наблюдение Dynamic Surround Vision с две HD камери. Серийно обновената версия на Partner,  получава новият пакет за асистенция с увеличени функции, включително системата за предупреждение за умора на водача, активна система за разпознаване на пътните знаци, асистент за поддържане движението в пътната лента и система предотвратяване на сблъсък с възможност за пълно спиране.

 Обновеният Peugeot Partner ще се предлага с бензин и дизелови агрегати, както и в изцяло електрическа версия. Бензиновият модел разчита на 3-цилиндровият, 1.2 литров мотор във версия на мощност о 110 к.с., а дизеловите модификации са оборудвани с 1.5 литровият мотор във версия на мощност от 100 и 130 к.с. Серийно агрегатите са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, а за бензиновата версия е налична и 8-степенната, автоматична трансмисия. Електрическата версия е оборудвана с електромотор с мощност 136 к.с. и тягова батерия с капацитет 50 кВтч., която осигурява автономия до 350 км. Според производителят зареждането на литиево-йонната батерия от 0 до 80%, отнема 30 минути, ако това се извършва чрез зарядна станция с мощност поне 100 kW. Повече снимки ще бъдат добавени до броени часове, а в найскоро време очакваме да бъдат пердставени и обновените Citroen Berlingo Multispace, Opel Combo, както и Toyota ProAce City


Няма коментари:

Публикуване на коментар