сряда, 25 октомври 2023 г.

Фейслифт и за Citroen Berlingo, Opel Combo и Fiat Doblo

 Броени часове след премиерата на обновеният Peugeot Partner, Stellantis представи и фейслифт версиите на останалите членове от моделното семейство, а именно Citroen Berlingo, Opel Combo и Fiat Doblo. По подобие на Peugeot Partner / Rifter, търговската гама получава значителен редизайн на предната част, който отличава от пръв поглед обновената версия на всеки модел със собствен облик съобразен с дизайнерската линия на марката. 


По отношение на интериора всички версии получават цифров инструментален панел, нов дизайн на волана и нов 10-инчов дисплей за мултимедийната система. Базовата версия обаче ще се предлага с докинг станция, която свързва вашият телефон с медията на автомобила. Обновените версии, включително и тази на Peugeot Partner ще се предлагат с две дължини на междуосията, както и в товарни и пътнически версии. 

По отношение на задвижването, то под капака място ще намират бензин и дизелови агрегати, както и електрическа версия с автономия от 330 км. Мощността на ДВГ , варира между 100 и 130 к.с., а електрическата версия разполага с 136 к.с. и батерия с капацитет 50 кВтч. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар